Τηλ.::
Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd
Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd

Να ενωθεί είναι μια αρχή να κρατήσει είναι μαζί πρόοδος να εργαστεί είναι μαζί επιτυχία.

Αρχική Σελίδα

Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5

Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd

Co. μηχανημάτων ανοίξεων της Hua Yi DA, ΕΠΕ, βάση κατασκευής Τοποθετημένος στη βιομηχανική ζώνη, μόλβη ShanYangwu, κέντρο Dongguan DA Ε&Α Καθιερωμένος στην περιοχή Guangming, Shenzhen. Κυρίως η παραγωγή της καθολικής μηχανής άνοιξη υπολογιστών, της άνοιξης υπολογιστών που κουλουριάζουν τη μηχανή, του καλωδίου που διαμορφώνει τη μηχανή, των εξαρτημάτων άνοιξη, των εργαλείων, και των σειρών πολυ-πρότυπων προϊόντων. Η επιχείρηση έχει 50 σύνολα εξοπλισμού επεξεργασίας, ετήσια ικανότητα παραγωγής περισσότερων από 200 μονάδων.

το 2010 με τις γνωστές επιχειρήσεις στο kun-Chou, η επιχείρηση ένωσε τις δυνάμεις, για να δημιουργήσει μαζί την κύρια τεχνολογία για τον πυρήνα των επιχειρήσεων ονόματος εταηρείας. Είναι το προσωπικό Ε&Α, και η απορρόφηση του ξένου προηγμένου σχεδίου προϊόντων, η κατεργασία της διαδικασίας έτσι ώστε τα προϊόντα της επιχείρησης στο σχέδιο που είναι τέλειο. Οι υπάλληλοι γραμμών συνελεύσεων παραγωγής έχουν μια ειδικευμένη ικανότητα λειτουργίας, μια αυστηρή τοποθέτηση εργασίας και ειδικευμένες δεξιότητες λειτουργίας για να εξασφαλίσουν τις απαιτήσεις ποιότητας των προϊόντων. Το η σερβο μηχανή της επιχείρησης σύστημα ελέγχου και είναι η εισαγωγή της Ιαπωνίας, της Ταϊβάν και της ώριμης τεχνολογίας της κατασκευής και των σχετικών προϊόντων του. Ακρίβεια σίτισης καλωδίων. Η διαμόρφωση σταθερή και ακριβής, η εμφάνιση των νέων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, ψηφιακός έλεγχος, χρωματίζει την κινεζική/αγγλική διεπαφή, απλή λειτουργία, η πλειοψηφία των πελατών, νέος ανίδεος.

Η καινοτόμες έρευνα και η ανάπτυξη, βελτιώνουν την ποιότητα, υπηρεσία κινητήρια για να διατηρήσουν τη θετική αλληλεπίδραση με τους πελάτες, και η αφιερωμένη υπηρεσία για τους πελάτες μας για να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, συλλαμβάνει τις ευκαιρίες αγοράς. Εμμένοντας στην υπηρεσία του τμήματος υπηρεσιών πωλήσεων προϊόντων της επιχείρησης, η προσανατολισμένη στους πελάτες έννοια υπηρεσιών για να παρέχει τους πελάτες μας μια μεγάλη έκταση της υπηρεσίας μεταπωλήσεων για να απαντήσει στα προβλήματα πελατών στο στάδιο των πωλήσεων προϊόντων χρησιμοποιεί. Μαθαίνοντας μέθοδος ανίχνευσης και αποκλεισμού μηχανών λειτουργούσα. Πελάτες μετά από την αγορά του εξοπλισμού όπως γρήγορα κυριαρχήστε τη χρήση, τη συντήρηση, και τις μεθόδους συντήρησης. Οι έμποροι για να πωλήσουν τη ψυχική ηρεμία, ο χρήστης αγοράζουν το υπόλοιπο σίγουρο. Η ικανοποίηση πελατών είναι η πηγή αύξησής μας είναι πάντα ο στόχος μας. Ισχυρή τεχνική δύναμη, προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής, σύγχρονο σύστημα διαχείρισης, Co. μηχανημάτων ανοίξεων της Hua Yi DA, ΕΠΕ. Και οι ταχέως αναπτυσσόμενοι συνεργάτες βιομηχανίας βάσεων πελατών την άνοιξη. Στο μέλλον σε μια όλο και περισσότερο ανταγωνιστική αγορά, η επιχείρηση θα συνεχιστεί στην εμμονή " για να βελτιώσει την ποιότητα, υπηρεσία κινητήρια " ο σκοπός, για τους πελάτες βιομηχανίας άνοιξη για να παραδώσει τη συνεπή, προσιτή παραγωγή άνοιξη του ειδικού εξοπλισμού.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : XYD

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-10,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

ιστορία της εταιρίας

Το XYD είναι μια παραγωγή και συνδυασμένη η πωλήσεις επιχείρηση, με περισσότερο από 15 εμπειρίας την άνοιξη έτη βιομηχανίας μηχανών, που μας κάνουν να γίνουμε μια πεπειραμένη και αξιόπιστη CNC κατασκευής supplier.HYD μηχανή άνοιξη, κάμπτοντας μηχανή καλωδίων, άνοιξη που κουλουριάζει τη μηχανή ect, όλα τους είναι CNC, αυτόματο.

υπηρεσία της εταιρίας

Υποστήριξη υπηρεσιών:

-Η ανθεκτική ποιότητα της μηχανής και της επαγγελματικότερης υπηρεσίας θα παρεχόταν.

-Η ελεύθερη λύση για την παραγωγή σας θα παρασχεθεί. Το προσωπικό στην επιχείρηση XYD είναι με το πλούσιο experiecnce, η καλύτερη λύση θα παρασχεθεί όλη την ώρα.

-Η επίσκεψή σας στην επιχείρηση XYD για τον έλεγχο ή την κατάρτιση είναι θερμά ευπρόσδεκτη.

 

Υπηρεσία μεταπώλησης:

-Ελεύθερη εγκατάσταση & εκπαιδευτική υπηρεσία στην επιχείρηση XYD.

-Πάντα δώστε την αποδοτική σε απευθείας σύνδεση απάντηση πελατών.

 

Μπορείτε να παρέχετε τη τεχνική υποστήριξη;

-Το XYD παρέχει την ελεύθερες τεχνική υποστήριξη, την εγκατάσταση και την κατάρτιση της μηχανής.

 

Πώς υποστηρίζετε πότε η μηχανή πηγαίνει στραβά.

-Η συζήτηση με τον ειδικό XYD on-line τηλεφωνικώς, Skype, WhatsApp κ.λπ. και δίνουν την υψηλός-αποδοτική λύση για την ανακριβή λειτουργία ή αλλάζουν τα αναλώσιμα μέρη.

-Ο ειδικός XYD θα σας διδάξει πώς να αλλάξει τα μέρη κατά τη διάρκεια του χρόνου κατάρτισης.

Ομάδα επιχείρησης

Επιχείρηση XYD με το προσωπικό με περισσότερο από 10 εμπειρίας την άνοιξη έτη βιομηχανίας μηχανών.

 

Κίνα Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Dongguan Hua Yi Da Spring Machinery Co., Ltd
101, 4ο κτήριο, δρόμος No.1, πόλη Dalingshan, Dongguan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα Xingyue
Τηλ.::86-0769-82786825
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας cnc μηχανή άνοιξη προμηθευτής. © 2018 - 2022 cnc-springmachine.com. All Rights Reserved.